2 Kasım 2012 Cuma

Proje Ödevi


Meleğim ilk ödevini geçen hafta aldı. Büyümüşte ödevler verirmiş öğretmeni bebeme :) Bir resimde eksik olan ağaç, çiçek, pencere, baca eksiklerini tamamlamasını ve boyamasını istedi. Ve asıl ödev evdeki atık malzemelerle ev yapmaktı. Beraber kolları sıvadık ve çok cici bir ev yaptık.




Boyadım, boyadım bisküvi kutusu boyadım :) 




 Evi yapma gövdesini oluşturmadan başladık. Bisküvi kutusunu kırmızıya boyayıp, pencereler kestik. Pencere  kenarlarını ve evi süsledikten sonra çatı için babamızdan yardım istedik. Babamız çatıyı dosya kapağından yaptıktan sonra evin bahçesine geçtik. Ağaçlarda elma ağacıyla başladık. Rulo kağıdı, kahverengi elişi kağıdıyla kapladıktan sonra; yeşil kartondan ağaç kesip, krepon kağıdıyla elmalar yapıp yapıştırdık. Muz ağacı için fıstık kabuklarını ve elişi kağıdı kullandık. Hep hayalimizdir bahçede havuz. Bizde mini bir havuz yaptık mavi krepon kağıdıyla. Saksı olmadan olmaz. Oyun hamur kaplarından fen dersinde gördüğümüz fasulye yetiştirmeyi yaptık. Büyümesini Ali Kemal zevkle izleyip takip etti. Her sabah
-'Anne baaak büyüdü, büyüdü kocaman oldu' diyor. Pınarın reklamına takmış durumdayız bu aralar :)
Derken evimiz bitmiş oldu Ali Kemal hem eğlenip, öğrendi. Öğretmenimizde ödevimizi çok beğendi. Çoğu fikir Meleğimindi. Ellerine sağlık küçük bebeğim çok zevkliydi çok.




1 yorum:

  1. çok güzel olmuş,harikasınız,bizimde oğlumla benzer bir ev yapma maceramız var:)

    YanıtlaSil

Instagram

© 2011 Bir Melek ve Annesinin Günlüğü, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena