5 Ocak 2013 Cumartesi

Yılbaşı Hediyelerimiz Geldi :)



 Noel baba sonunda hediyelerimizi getirdi :) Çam ağacımızın altı hediyelerle doldu taştı. İlk hediye babamızdandı, iş makineleri.  Dözer, kamyonet, çimento , itfaiye kurtarma , kar temizleme araçları. 
Arabalara oldukça düşkün olan Ali Kemal için, bu hediye paha biçilemezdi.

 


 

 


 

Babamız eski masallarımızı Ali Kemal'e pek bahsetmememden yakınıyordu.

Bir akşam eve geldiğinde aşağıdaki Nasrettin Hoca puzzleni, çocukluğumuzun masallarını ; Dünya Masallarını ve kalınca bir boyama kitabı aldı. Ali Kemal Pinokyoyu ve Çizmeli Kediyi çok sevdi.

 

 



Bu hediyelerde anneden :) Uzun zamandır Ali Kemal'e internetten kitap alıyorum. Çeşidin fazla olması beni kitap sitelerine itti. En son aldığım bu kitapları yılbaşı hediyesi olarak vermek istedim. Kitapları mikado çocuk  tan aldım. Hem güvenilir hemde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. 
İsimleri; Uzay, Yıldızlar ve Gezegenler, Yavru Köpek, Küçük Vak Vak, İtfaiyeci İlker, Kral ile Deniz, Atık mı? Hiç Dert Değil!, Neden Annemi Çok Seviyorum. Şimdilik yalnızca isimlerini yazıyorum her biri ayrı post hak ediyor. Ali Kemal en fazla uzay kitabını fenerle keşfetmeyi sevdi...

 


 

5 yorum:

  1. güle güle kullansın hediyelerini hepsi gerçekten çok güzeller.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz Ali Kemal'de hediyelerini çok sevdi :)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Benim yeğenimde küçükken böyle iş arabalarını çok severdi, bizde hep alırdık. Erkek çocukları çok seviyor arabaları :) güle güle oynasın.Çocukları bu yaşta okumaya özendirmek kadar güzel bişey yok, kutluyorum sizi.

    YanıtlaSil
  4. Evet erkek çocukların vazgeçilmez oyuncağı arabalar :)Teşekkür ederim. Okuyan nesiller yetiştirmek biz annelerin görevi. Kitap= sınırsız "Hayal Gücü".Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. yiğit alpde aşık kamyon vinç ve iş makinalarına:)

    YanıtlaSil

Instagram

© 2011 Bir Melek ve Annesinin Günlüğü, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena